O našoj firmi i nama

Wellness house – kuća u kojoj se rađaju ideje

Wellness house osnovan je 2013. godine sa ciljem pružanja usluga izgradnje wellness i spa centara i njegovih pojedinačnih delova kako za javnu tako i za privatnu namenu. Izrada finske saune, izrada parnog kupatila ili izrada slane sobe kao i pratećih elemenata postala je deo svakodnevice u poslovanju kako sa fizičkim licima i njihovoj izradi u privatnim kućama, tako i sa pravnim licima i njihovoj izradi u velikim javnim objektima.

Od osnivanja do danas, postali smo prepoznatljivi po izradi najkompletnije linije koje oslikavaju tradicionalne, infra saune i bio saune, kao i slane sobe i parna kupatila. Od najjednostavnijeg modela saune, parnog kupatila i slane sobe za privatnu upotrebu, do luksuzno dizajniranih elemenata čitavih spa centara, pružamo jedinstveno iskustvo koje će korisniku pružiti dugo uživanje, opuštanje i zadovoljstvo.

Brza, kvalitetna i profesionalna izrada sauna, parnih kupatila i slanih soba

Sa Wellness  house je lako oblikovati pozitivno iskustvo korišćenja spa centra. U zavisnosti od želje klijenta, saunu, parno kupatilo ili slanu sobu možemo izraditi u najkraćem roku, a kvaltitet i profesionalna usluga su ono što nas izdvaja od drugih. Naš cilj jeste da Vi budete zadovoljni i da u čarima wellnessa uživate i kroz život koračate opušteni.

Povoljne cene izrade sauna, parnih kupatila i slanih soba

Sa prilagođenim osvetljenjem, klupama i višestrukim izborima i stilovima drveta, Wellness house ima rešenje za svaki ukus i budžet. Svojim klijentima nudimo mogućnost dogovora, povoljne cene izrade saune, parnog kupatila, slane sobe i tapidarijuma.

Wellness house dizajn i kvalitet su vidljivi u svim našim radovima. Ponosni smo što možemo ponuditi najširi spektar standard i ekskluzivnih funkcija i opcija, omogućavajući da stilizujete unutrašnjost spa centra tako da odgovaraju vašem domu, spa centru i dekoru.

No Internet Connection