Izrada parnog (turskog) kupatila po meri

Parno kupatilo svoja relaksirajuća svojstva pokazuje najbolje kada je potrebno eliminisati napetost i stres. Nežan mlaz aromatične pare sa esencijama automatski se širi po unutrašnjosti parnog kupatila stvarajući ambijent iz snova. Prednost je što se može praktikovati u svim starosnim dobima, te je odličan preventivni element u smetnji disajnih puteva.

Za izradu parnog (turskog) kupatila po meri potrebno je 10 do 15 radnih dana a investitor može birati mozaik iz naše ponude, ili obezbediti svoje, po izboru.

U parnom kupatilu se nalazi idealan spoj između toplote vazduha od 45˚C i 100% vlažnosti. Korišćenje parnog kupatila pomaže u otvaranju pora, poboljšanju protoka krvi i podstiče oslobađanje toksina iz kože. Osim toga, druge prednosti parnog kupatila uključuju poboljšanje simptoma određenih respiratornih infekcija i olakšavanja simptoma astme.

Blagodeti korišćenja parnog (turskog) kupatila

Ne treba zanemariti ni blagotvorno dejstvo u zaceljivanju rana, olakšanje bola onima koji boluju od artritisa ili imaju bolove uzrokovane napetim mišićima. Za one koje muči nesanica, pravo olakšanje biće dubok i okrepljujući san nakon boravka u parnom kupatilu jer je učinak sličan, ali mnogo efektniji od toplog tuša ili kupke pre spavanja.

Obaveze investitora su:

  • U prostoriji ugraditi podni suvi slivnik ø50;
  • Na poziciju tehničkog prostora dovesti strujni kabal preseka 5x2,5mm2 odgovarajuće dužine;
  • Na poziciju tehničkog prostora dovesti cev hladne vode preseka ½ “ i odgovarajući slivnik;
  • Centralna ventilacija sa cevkom ø100 u plafonu prostorije (napomena u vezi ventilacije: prostor je zasićen parom).

*Izrada parnog kupatila po meri i želji kupca, kako za privatnu tako i za javnu upotrebu.

Još proizvoda

No Internet Connection